top of page
20201115_104847-2.png

Geef je interieur

 leven 

De mooiste planten in jouw droominterieur.
 
Hieronder vind je twee pakketten waar je uit kan kiezen. In ons eerste gesprek bepalen we samen welk pakket uiteindelijk het beste bij je past.
Of plan hier gelijk een afspraak.
Image by Brina Blum

Pakket 1

PLANT DIY CAMPAGNE

JOUW PLAN OM ALLES ZELF TE DOEN.

Hoe? Hieronder leg ik je de drie simpele stappen uit: 

 

1. Ik kom bij je langs, bij jou thuis of op kantoor. In deze afspraak ga ik je de hemd van het lijf vragen om jou én je wensen beter te leren kennen.

 

Het maakt niet uit of je al een idee hebt of juist geen inspiratie: ik ben er voor jou om je te helpen.  

 

2. Binnen een week ligt jouw persoonlijke Plant de Campagne op de deurmat met al jouw wensen! 

 

In dit persoonlijke plan staat onder andere welke planten ik bij je vind passen en waarom dit zo is. Ook lees je waar je ze kunt neerzetten en hoe je ze zelf gezond houdt. Dit alles in begrijpelijke taal, zodat je het er op welk moment bij kan pakken. 

 

3. Nu heb je genoeg info om zelf je planten bij elkaar te shoppen!

 

Maar ik kan me natuurlijk goed voorstellen dat je uiteindelijk toch nog wat hulp nodig hebt. Daarom krijg je exclusief toegang tot mijn agenda waarin je een videocall kan boeken, of je stuurt me een vlog en ik beantwoord dan al je vragen of problemen. Het hangt een beetje af van hoe jouw Plant de Campagne wordt, maar ik kan zelfs nog langskomen!

 

Hoeveel betaal je?  

OPENINGSACTIE! Omdat ik wil dat iedereen kennis kan maken met Plant de Campagne heb ik een gave actie voor je! Normaal start dit pakket vanaf 350 euro, nu kost het je tijdelijk maar 250 euro (inclusief btw). Hiervoor heb je jouw eigen persoonlijke plantenplan in huis. Ook krijg je een exclusief PdC-pakket met alles wat je nodig hebt om zelf zo goed mogelijk je planten te verzorgen. 

Image by Jean-Philippe Delberghe

Pakket 2

PLANT totaal DECAMPAGNE

SIT BACK AND RELAX: IK REGEL ALLES VOOR JE!

 

 

Geloof het of niet, maar van bedenken tot neerzetten en van kopen tot verpotten. Ik ga alles voor je regelen! Zo weet jij dat je nooit een miskoop doet. 

 Wat gaan we doen? 

 

Ik kom langs om jouw wensen naar boven te halen. 

Maak je trouwens geen zorgen over inspiratie, want ik help je daarbij! :-)

 

Binnen 2 weken presenteer ik tijdens onze tweede afspraak jouw persoonlijke Plant de Campagne.

Ik neem je helemaal mee in hoe jouw nieuwe groene interieur, huis of kantoor kan worden. Samen schaven we de boel nog een beetje bij, want hiermee ga ik voor je aan de slag! 

 

 Wat regel ik voor je? 

Na het plan bedenken, komt het leukste gedeelte van dit alles: het daadwerkelijk plaatsen van je planten! 

De planten krijgen een vliegende start in hun nieuwe leven bij jou: alle planten van je plan krijgen meteen de juiste potten en potgrond. Ik behandel ze preventief tegen ziektes en ongedierte. Ook krijgen ze voeding voor de eerste periode. 

 

Wat jij mag doen? Sit back, relax en ga genieten van al het moois dat je langzaam ziet ontstaan! Dit maakt het creëren van jouw ‘urban jungle’ al helemáál een makkie. En dat interieur dat je voor ogen had? Ik beloof dat het nog mooier wordt dan dat je dacht!

 

En het allerhandigste: alles wat in je huis staat, vind je simpel uitgelegd in het plan. En lukt het niet? Ach, dan bel of app je me gewoon. Daar ben ik voor als Plantendokter! ;-)

 

 

Hoeveel betaal je?  

Dit gave pakket start al vanaf 999 euro (inclusief btw).

Deze prijs is exclusief planten en accessoires en inclusief een bijzonder PdC-pakket, potgrondmixen, preventie tegen plantenziektes en naar behoefte nazorg van de Plantendokter.

Ik kan niet wachten je te ontmoeten. Laten we het erover hebben hoe ik je kan helpen. Klik op de knop hieronder, dan boek je gelijk een belletje met me! 

bottom of page